Herning Grand Prix 22
Tilmeldingsfrist er overskredet

Så står den på det sidste invitationsstævne i 2022 - herefter er der "kun" klubmesterskabet d. 10. december tilbage.

Vi anbefaler ALLE vores svømmere dette stævne.....ligefra Talent, K4 til K3, K2, K1 og K1 sprint

Herning Grand Prix, et godt stævne - for alle - som er med superfinaler i alle 50 m. løb om lørdagen - så sørg for at vælg nogle af disse

I må tilmelde jer 2-3 løb pr. dag og husk at det også er muligt at jagte kravtider - især til Danske Årgang er aktuelt, men naturligvis også for alle andre.

Læs om stævnet her (og vælg løb ud fra dette) : /cms/../cms/ClubOigf/ClubImages/HG2022 - invitation.pdf

Holdledere melder sig hos Mette på mail:

Officials melder sig hos Linda på mail:

Vigtigt at huske:

Da det er overnatningsstævne, så husk luftmadras, soveudstyr, toiletgrej mm.

Træningstøj, klub t-shirt, svømmetaske/udstyr.

Fredag mødes vi kl. 14:50 i Herning (husk at man selv sørger for transport frem og tilbage) - samt have spist en god middag inden og en madpakke med indtil vi får aftensmad fredag aften.

Vi ses til et fantastisk stævne

Mvh.

Kathrine, Nicoline og Jan, Odder Svømmeklub