Mini Aqua Camp i uge 7
Opret en profil eller log ind
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
Vi kan glædeligt meddele at Odder Svømmeklub afholder Mini Aqua Camp i uge 7 for børn mellem 7-12 år.

Dit barn behøver ikke at gå til svømning i forvejen for at kunne være med. Det vigtigste er, at dit barn er glad for at være i vand og har lyst til at få nye vandoplevelser med andre jævnaldrende.

Vi lægger vægt på, at indholdet er nyt og spændende hver sæson så i kan glæde jer til en uge med nye lege og overraskelser.

Der kommer til at foregå en masse sjove aktiviteter som både foregår i vand og på land. I kan se frem til en spændende uge med leg, samarbejde, læring og nye vandoplevelser.

Aktiviteterne foregår fra mandag d.11/2 til onsdag d.13/2 kl. 8.30-15.00.

Under Aqua Campen får børnene uddelt en t-shirt, goodiebags og andre overraskelser.

Prisen er 599 kr. for at deltage.
27.01.2019
11.02.2019 kl. 08.30 - 13.02.2019 kl. 15.00
Nølevvej 6
T-shirt størrelse*:
Er dit barn allergisk overfor specifikke fødevarer:
Må vi bruge billeder af barnet til PR?*:
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'