(l03) Familiehold

Familieholdet:

Familieholdet er for dig der ønsker en fælles familieaktivitet og kvalitetstid med familien

Hvor: Holdet varer en time og der er adgang til både legebassinet og varmtvandsbassinet. Derudover kan i frit benytte vandrutchebanen, legebassinnets vipper og vamtvandbassinets rutchebane for de helt små børn.

Hvem: Hele familien

Formål: På familieholdet har du og din familie mulighed for at samles og få sjove vandoplevelser sammen. I kan frit vælge om i vil lege, svømme eller noget helt tredje når i er i svømmehallen. I kan bruge alle svømmeklubbens redskaber og legetøj, så det er kun fantasien der sætter grænser.

Hvis du ønsker inspiration til nye øvelser, eller feedback omkring jeres svømmeteknik, vil træneren med glæde hjælpe dig og din familie. Du kan dog forvente, at der ikke er fast undervisning med instruktion, da vi ønsker at give hver familie mulighed for at beskæftige sig med netop det som de har lyst til.

I Odder Svømmeklub har vi en holdning til svømning med hjælpemidler - I bedes kontakter træneren om råd og vejledning i forhold til dette.

Obs. Det forventes, at forældrene holder opsyn med egne børn. Alle medlemmer i familien skal tilmelde sig i eget navn og betale enkeltvist.

For familien, der ønsker at svømme sammen. Her er varmtvandsbassin og svømmebassinets dybe ende rådighed på samme tid. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte. På dette hold er ophold i svømmehallen på eget/forældrenes ansvar. På dette hold er ophold i svømmehallen på eget/forældrenes ansvar.
25.08.2019
26.01.2020
Søndag 09:00-10:00 Odder Svømmehal, Varmvandsbassin Søndag 09:00-10:00 Odder Svømmehal, 25 meter legebassin