(R01) Udspring

Udspring:

Holdet er for børn på ca. 10-15 år som vil udfordre sig selv på en sjov måde

Hvor: Holdet varer 45 minutter og foregår i vippebassinet.

Hvem: For børn i cirka 10 til15 år.

Er du tilmeldt et andet hold, får du 50 procent rabat på det billigste af de to hold, hvis du også tilmelder dig Udspringsholdet.

Formål: På Udspringsholdet er målet at lave en masse forskellige udspring, som naturligvis foregår i udspringerens ejet tempo.

Undervisning: På udspringsholdet handler det kun om at hoppe fra kant eller vipper samt svømning i et mindre omfang.

Her får du mulighed for at øve bomber, saltomortaler, hovedspring og måske endda med skrue? Kun fantasien sætter grænser. For at forbedre sine udspring vil der også blive undervist i sjove teknikker på land og i vand. Der vil altid være en træner som over over 18 år.

Bemærkninger: For at kunne svømme på Udspringsholdet skal man være en øvet svømmer.

Hold for børn og unge der har lyst til at prøve kræfter med udspring fra vipper. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.
19.08.2019
20.01.2020