(P03) Havfruehold - motion og koreog

Havfruehold:

Få forbedret din kondition på en sjov og anderledes måde

Hvor: Holdet varer 45 min. og afvikles i konkurrencebassinet.

Hvem: Holdet er målrettet voksne og man kan tilmeldes når man er 13 år og op efter. Det er en forudsætning at man kan svømme 200 m når man starter på holdet.

Formål: På havfrueholdet kan du være med til at lave spændende konditionstræning kombineret med styrkeøvelser. Holdet tager udgangspunkt i havfruebevægelser kombineret med elementer fra aquafitness.

På holdet kan du være med til at øve sammensætninger af forskellige havfrueøvelser som minder om synkronsvømning og dansekoreografier. Du vil derfor få forbedret din koordination og evne til at sammensætte forskellige havfruebevægelser.

Du vil samtidigt kunne øve svømmeteknik med havfruehalen og blive udfordret med interval- og udholdenhedstræning.

Styrketræningsdelen udføres både med og uden fitnessreskaber, hvilket giver det bedste udgangpunkt for at få styrket dine muskler.

På havfrueholdet kan du være med til at lave spændende konditionstræning kombineret med styrkeøvelser. Holdet tager udgangspunkt i havfruebevægelser kombineret med elementer fra aquafitness. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.
19.08.2019
20.01.2020