(002) Jump4fun - Idrætsuvante børn o

Jump4fun - Idrætsuvante børn og unge

Holdet er for børn og unge, som har udfordringer med overvægt, trivsel eller manglende selvværd.

Hvor: Jump4fun-holdet foregår i hhv. svømmehallen og bevægelsessalen og varer samlet 1 time og 30 min.

15 min. omklædning
30 min. i svømmehallens 25 m legebassin
15 min. omklædning
30 min. i bevægelsessalen (bordtennishallen).

Hvem: Holdet er for børn og unge mellem 6 og 16 år, der måske har behov for at tabe sig eller mangler et frirum, hvor der er fokus på og plads til den enkelte. Det er for dig, som endnu ikke har fundet en idræt, hvor du føler dig godt tilpas, eller dig som ikke synes konkurrence og stævner i weekenden er sjovt, men bare gerne vil lave nogle sjove aktiviteter.

Formål: Vi har fokus på trivsel, øget selvværd og bevægelsesglæde for den enkelte. Formålet er at have det sjovt gennem forskellige aktiviteter i vand og på land. Du bliver taget godt imod, og du behøver ikke kunne noget bestemt for at være med og have det sjovt. Om du allerede kan svømme eller er lidt nervøs ved vand, betyder ikke noget. Vi laver øvelser og lege med både vandtilvænning og sjov i fokus. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og inkluderet på holdet, så vi bestræber os på at skabe gode relationer både deltagere imellem og til træneren.

Før I tilmelder jer Jump4fun, skal I have været i kontakt med træneren eller foreningsguiden (Svømmeklubben) eller have fået en henvisning fra sundhedsplejerske.
21.08.2019
15.01.2020