Klubmodul henter siden
(E04) Vandhunde m. forældre
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Vandhunde med forældre

Holdet er for begyndere på 3-6 år med forældre i vandet

Hvor: Holdet varer 30 minutter og afholdes i varmtvandsbassinets lave og dybe ende.

Hvem: Vandhunde er for børn fra 3 til maks 6 år og en forældre. Barnet er velkommen som nybegynder eller oprykket fra småbørnsholdet.

Formål: På holdet arbejdes der videre med tilvænningen i vand fra småbørnsholdet. Der fokuseres endvidere på at kunne færdes i en svømmehal uden forældre og på egen hånd.

Undervisning: En stor del af undervisningen består af legeaktiviteter. Der er altid en fast velkomst, et nyt tema og en fast afslutning. Der fokuseres endvidere på at lære barnet at kunne høre efter, modtage beskeder (i form af øvelser) og efterfølgende udføre dem i praksis.
Der er altid en træner 18+ og en hjælpetræner. Begge er altid i vandet.

Oprykning: Oprykning kan ske, når barnet har stiftet bekendskab med de fire grundfærdigheder på et passende niveau: Elementskift, vejrtrækning, balance og bevægelse. Disse fire færdigheder øves i løbet af undervisningen gennem forskellige øvelser.

Bemærkninger: Det ses gerne, at børnene medbringer svømmebriller, da undervisningen indeholder øvelser, som foregår under vandets overfalde.


Læs mere
Legehold i varmtvandsbassinet med 1 forældre pr. tilmeldt barn. Undervisningen foregår i både den dybe og lave ende af bassinet.
Startdato
02.02.2020
Slutdato
28.06.2020
Tid/Sted
Søndag 17:30-18:00 Odder Svømmehal, Varmvandsbassin
Pris
630,00 kr.
Gebyr
15,00 kr..