(P03) Havfruehold - motion og koreog

Havfruehold

Få forbedret din kondition på en sjov og anderledes måde

Hvor: Holdet varer 45 min. og afvikles i konkurrencebassinet.

Hvem: Holdet er målrettet unge tween og teens, så man kan tilmeldes når man er mellem 10 og 16 år. Det er en forudsætning at man ikke har udfordringer med at få hovedet under vand og kan svømme ca. 200 m, når man starter på holdet.

Formål: På havfrueholdet kan du være med til at lave spændende konditionstræning kombineret med styrkeøvelser. Holdet tager udgangspunkt i havfruebevægelser kombineret med elementer fra aquafitness.

Du kan endvidere være med til at øve sammensætninger af forskellige havfrueøvelser som minder om synkronsvømning og dansekoreografier. Du vil derfor få forbedret din koordination og evne til at sammensætte forskellige havfruebevægelser.

Du vil samtidigt kunne øve svømmeteknik med havfruehalen og blive udfordret med interval- og udholdenhedstræning.

Styrketræningsdelen udføres både med og uden fitnessreskaber, hvilket giver det bedste udgangpunkt for at få styrket dine muskler.

På havfrueholdet kan du være med til at lave spændende konditionstræning kombineret med styrkeøvelser. Holdet tager udgangspunkt i havfruebevægelser kombineret med elementer fra aquafitness. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.
27.01.2020
22.06.2020