(X01) Aquajogging

Aquajogging:

Holdet er for dig der ønsker en konditiontræning der både er effektiv og skånsom eller vil genoptræne efter en skade

Hvor: Holdet varer 60 minutter og afvikles i konkurrencebassinet.

Hvem: Holdet henvender sig til voksne (16+)

Undervisning: Til Aquajogging vil du opleve en konditionstræning som er skånsom for dine ankler, knæ og ryg. På holdet laves ligeledes styrkeøvelser for overkroppen ved hjælp af moderne aquafitnessredskaber.

På holdet lægges vægt på at skabe en hyggelig stemning med plads til socialt samvær og snak mellem øvelserne.

Konditionstræningen er baseret på de samme bevægelser som når du bevæger dig på land f.eks. løb, gang og spring. Der bruges aquabælter som gør det muligt at lave disse løbebevægelser på dybt vand.

Styrketræningen tager udgangspunkt i aquafitnesøvelser som styrker din mave, ryg, arme og ben. Til styrkeøvelserne bruges eksempelvis skumvægte, aquaorme og skumstøvler.

Aquajogging er især velegnet, hvis du er skadet eller skal i gang med at genoptræne efter en skade. Hvis du eksempelvis har en løbeskade kan du bevare din form ved hjælp af aquajogging, da bevægelserne minder om løbetræning uden kroppen belastes med stød fra underlaget.

30.01.2020
25.06.2020