(Z01) Motionist

Motionister:

Motionistsvømning er for dig der ønsker et fleksibelt svømmehold, hvor du kan svømme frit

Hvor: Motionistholdet foregår to gange om ugen i konkurrencebassinet, hvor du kan komme og gå når det passer dig.

Hvem: Holdet er målrettet motionister over 16 år. Holdet er udelukket for tilmeldte medlemmer, hvilket gør at du kommer til at svømme med den samme gruppe medlemmer.

Formål: På holdet kan du svømme frit da der ikke er instruktion. Træneren er dog behjælpelig, hvis du har spørgsmål omkring din svømmeteknik eller ønsker inspiration til øvelser.

For voksne, som ønsker at svømme uden instruktion. Her kan man svømme, når det passer en selv bedst i de angivne tidsrum.
27.01.2020
22.06.2020
Mandag 19:00-21:00 Odder Svømmehal, 25 meter bassin Konkurrence Onsdag 19:15-21:00 Odder Svømmehal, 25 meter bassin Konkurrence