Info

Hajer

Holdet er for meget øvede børn og unge på 10-16 år

Hvor: Holdet varer 45 minutter og foregår i konkurrencebassinet.

Hvem: Hajer er for børn i alderen 10-16 år, som er oprykket fra Delfiner.

Kan du ikke få nok af Hajholdet, kan du tilmelde dig flere af Hajholdene og opnå 50 procent rabat på hold tilmeldinger udover det første hold.

Formål: På Hajholdet arbejdes der videre med barnets færdigheder fra Delfinholdet. Formålet er at dygtiggøre sig i stilarterne Ryg og Crawl, mens der løbende stiftes bekendtskab med Bryst og Butterfly, samt at mestre de fire grundfærdigheder.

Undervisning: Undervisningen foregår i udgangspunkt fra bassinets kant og varetages af en træner +18 år. Udgangspunktet for træningen vil være at forbedre svømmerens tekniske færdigheder, hvilket både sker igennem svømning og forskellige aktiviteter.

Oprykning: Svømmere på Hajholdet rykker til K3 i vores konkurrenceafdeling. For at kunne tage dette spring skal svømmeren være indstillet på at træne optil tre gange om ugen, kunne svømme 25 meter uden pause og lave hovedspring fra skammel. Derudover vurderes det også, hvorvidt svømmeren kan begå sig socialt på et hold og modtage konkrete beskeder eksempelvis teknik fra en træner.


Bemærkninger: Det ses gerne, at børnene medbringer svømmebriller, da undervisningen indeholder øvelser, som foregår under vandets overfalde.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Odder Svømmehal/25 meter bassin Konkurrence