Info
På havfrueholdet før børn er der fokus på sjove lege og bevægelser i vand, så du kommer til at føle dig som en ægte havfrue. Der laves sjove havfruelege så du bliver en del af et spændende havfrueeventyr og finder din indre havfrue.

På holdet lærer du ligeledes de grundlæggende svømmebevægelser med havfruehalen og øver korte sammensætninger af havfrueøvelser.

Barnet har mulighed for at have en forælder med i vandet til at hjælpe, hvis man aldrig har prøvet at have en havfruehale på. Barnet kan have en hjælper med indtil, at barnet selv kan svømme sikkert med halen. Vi har havfruehaler, som svømmerne låner til undervisningen.

Børnene vil til nogle træninger blive inddelt i grupper ud fra deres alder og niveau for at sikre, at de får mest muligt ud af undervisningen.

Holdet er for børn mellem 7-10 år og vi tilbyder et tilsvarende hold for unge (tween/teens).

OBS: Det er en forudsætning, at du er vandtilvænnet, kan få hovedet under vandet og kan begå dig på dybt vand, når du starter på holdet. Undervisningen foregår i konkurrencebassinet, der er 2 m dybt.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Havfruehold - børn - (P04)
Mandag Tid: 17:00 - 17:30
Sted: Odder Svømmehal, 25 meter bassin Konkurrence
Træner: Liv Hingeberg /
Det er en god ide at have sine egen havfruehale med, men vi har også havfruehaler til låns, så det er ikke en forudsætning, at du har din egen. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.
Periode: 27.01.2020 - 22.06.2020
Tilmeldte: 2/14
Pris: 530 kr.
Tilmeld

Odder Svømmehal/25 meter bassin Konkurrence

Mandag
1
2
3
4
5
6
17.00    Havb P04
17.15     530.-