Info

Holdet er for dig, der ønsker at komme i gang med at dyrke motion og finde glæden ved at bevæge sig

You Turn er et træningstilbud, der sætter fokus på en aktiv og sundere livsstil ved at motivere dig til finde din indre bevægelsesglæde og at lære dig om vaneændring.

Træningen er en kombination af forskellige former for træning i vand, da vi først og fremmest ønsker at introducere dig for en række forskellige vandaktiviteter, så du kan finde den aktivitet, der gør dig glad.

Formålet er at hjælpe dig i gang med en aktiv hverdag og give dig redskaber til, hvordan du kan ændre dine mindre gode vaner og påbegynde en mere aktiv og sundere livsstil.

12 ugers forløb med fokus på aktivitet og vaneændring

Over 12 uger bliver du introduceret for forskellige måder at dyrke motion i vand på ,samtidig med at du bliver klogere på dine gode og dårlige vaner, så vi sammen kan fremme sunde vaner, der styrker mental og fysisk velvære.

You Turn henvender sig til dig, der ikke er vant til at dyrke motion, men gerne vil i gang, samt til dem, der efter en pause, trænger til et lille skub til en aktiv hverdag igen.

Alle kan være med uanset alder, vægt og fysik. Det eneste, det kræver er, at du ønsker at ændre dine motionsvaner til det mere aktive, og så skal du have fat i noget badetøj, du kan bevæge dig i.

Det koster 699 kr. for et forløb på 12 uger af knap 2 timers varighed pr. gang.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Odder Svømmehal/25 meter legebassin