Info

Marsvin:

Holdet er for begynder/letøvede børn på 8-12 år

Hvor: Holdet varer 45 minutter og foregår i den lave og dybe ende af vippebassinet.

Hvem: Marsvinholdet er for børn i 8-12-års alderen, som er rykket op fra Søløveholdet eller først er startet til svømning som 8-årig eller derover.

Formål: På Marsvin stiles der efter at forberede barnet til at kunne svømme på tværs af vippebassinets dybe ende. Det sker blandt andet ved, at der stiftes bekendtskab med svømningens fire stilarter. Derudover er målet, at svømmeren stifter bekendtskab med hovedspring fra skammel, at lave koldbøtter samt at kunne svømme 100m med små pauser.

Undervisning: Undervisningen er inkluderende, hvor der tages højde for svømmernes personlige niveau. I undervisningen anvendes forskelligt udstyr såsom finner, plader, pool-boy etc. Der er altid en træner 18+ og en hjælpetræner.

Oprykning: Fra Marsvinholdet er det meningen, at man enten rykker over på Delfinholdet, eller Hajholdet. For at rykke op på Hajholdet skal barnet kunne svømme 25 meter uden pause og lave hovedspring fra skammel. Derudover forventes at barnet kan modtage kollektive beskeder.

Bemærkninger: Det ses gerne, at børnene medbringer svømmebriller, da undervisningen indeholder øvelser, som foregår under vandets overfalde.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Odder Svømmehal/25 meter legebassin