Jump4fun - idrætsuvante børn o

Info

Holdet er for børn og unge, som har udfordringer med f.eks. overvægt, trivsel eller manglende selvværd.

Hvor: Jump4fun-træning foregår i henholdsvis svømmehallens vippebassin og bevægelsessal.

Hvornår: Jump4fun svømmer og leger onsdag eftermiddag i samlet halvanden time.
15 min. mødes + omklædning
30 min. i svømmehallens 25 m legebassin
15 min. omklædning
30 min. i bevægelsessalen (bordtennishallen)

Hvem: Holdet er for børn og unge mellem 6 og 16 år, der f.eks. har behov for at tabe sig eller mangler et frirum, hvor der er fokus på og plads til den enkelte. Det er for dig, som endnu ikke har fundet en idræt, hvor du føler dig godt tilpas, eller dig som ikke synes konkurrencer og stævner i weekenden er sjovt, men bare gerne vil lave nogle sjove aktiviteter i vand og på land.

Formål: Vi har fokus på trivsel, øget selvværd og bevægelsesglæde for den enkelte. Formålet er at have det sjovt gennem forskellige aktiviteter i vand og på land. Du bliver taget godt imod, og du behøver ikke kunne noget bestemt for at være med og have det sjovt. Om du allerede kan svømme eller er lidt nervøs ved vand, betyder ikke noget. Vi laver øvelser og lege med både vandtilvænning og sjov i fokus. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og inkluderet på holdet, så vi bestræber os på at skabe gode relationer både deltagere imellem og til træneren.

Undervisning: På Jump4fun er undervisningen inkluderende og med fokus på den enkeltes behov og niveau. Børnene vil opleve en række organiserede lege og aktiviteter, som bl.a. styrker deres kropsbevidsthed og koordination, i kombination med tekniske øvelser, som øger deres tryghed i og ved vand samt deres svømmefærdigheder. Vi anvender ofte forskellige redskaber på alternative måder, så dit barn skal ikke være nervøs for ikke at have erfaring med bold, sjippetov, dykkerringe e.l. Vi underviser ud fra netop dit barns niveau.


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

002
Onsdag Tid: 15:30 - 16:00
Sted: Odder Svømmehal, 25 meter legebassin
Træner: Gina Madsen /
Hjælpetræner: Nanna Vestergård Johansen /
Før I tilmelder jer Jump4fun, skal I have været i kontakt med træneren eller foreningsguiden (Svømmeklubben) eller have fået en henvisning fra sundhedsplejerske.
Periode: 25.08.2021 - 26.01.2022
Tilmeldte: 10/12
Pris: 650 kr.
Tilmeld

Odder Svømmehal/25 meter legebassin

Onsdag
1
2
3
4
5
6
15.30Jump 002   
15.45 650.-