Livredning og åbent vand

Info

Holdet er for unge og voksne, der ønsker at træne op til forskellige vandaktiviteter på åbent vand eller til bassinlivredderprøven.

Hvor: Træningen foregår i 25 m vippebassin med en lav (90 cm) og en dyb ende (4 m).

Hvornår: Åbent vand og livredder-træningen er mandag aften

Hvem: Holdet er for dig, der skal være klar til en sæson på åbent vand eller ønsker at vide mere om livredning, Det kan være, du skal tage kajak- eller kanobevis, vil forberede dig på en surf-sæson eller bare gerne vil være bedre orienteret omkring sikkerhed og forbedre dine færdigheder ved og i vand.

Formål: Det er målet at klæde dig bedst mulig på til at begå dig i og ved vand - om det er til sejlads, kajak, åbent vand svømning eller surfing, så kan du lære en lang række færdigheder, der gør dig endnu mere tryg ved  og i vand.

Undervisning: Med både den dybe og lave ende til rådighed, vil vi forbedre alt fra balance og teknik til dykning i vandet. Har du behov for at svømme en bestemt distance, evt. på tid, vil der også være fokus på at forbedre din teknik og udholdenhed i svømning. Træneren kommer til at lytte meget til dit behov og tilrettelægger undervisningen derefter.

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen