Brian Holst Jensen

Brian har været med i bestyrelsen siden 2018. Han har en datter i konkurrence-afdelingen, og så sidder han både i konkurrence-udvalget og stævneudvalget. Derudover er Brian klubbens sponsorchef.

Kim Parsberg Jakobsen

Søren Hother Jensen

Bestyrelsesmedlem

Hanne Charlotte Hjelm
Hanne er blev valgt ind i bestyrelsen i 2010. Hun er træner mandag-torsdag på Voksen Vandskræk og Vandhunde, og så er hun mor til Martin, der er tidligere konkurrence-svømmer og også trænere i klubben.

Hannes foreningshjerte er i Odder Svømmeklub, hvor hun både gør en indsats som træner i hallen og i personale- og svømmeskoleudvalget.
Lars Nielsen
Tinna Nonbye Erikstrup

Administrativ personale

Bjarne Johannsen