Formand
Lars Rasmussen
Beskrivelse

 
Se hele beskrivelsen
Træner
Benjamin Nielsen
Beskrivelse
Mit navn er Benjamin, jeg er 19 år gammel, og jeg går i 3.G på Odder gymnasium. ?? 
Jeg har været en del af klubben siden 2009 hvor jeg har haft rollen både som elitesvømmer, hjælpetræner og lige for tiden er jeg så heldig at have mine egne hold med nogle dejlige energiske børn, der forhåbentlig har den samme kærlighed for vandsport og svømning, som jeg har. ??‍♂???‍♂?
Der er en fred ved at udøve sport i vand din krop arbejder på fuld kraft, men man har fuldstændig ro, og man ligger bare med sine egne tanker og har det super godt. Denne glæde er det, jeg gerne vil give videre til de børn, der kommer i klubben. Min hverdag blev ændret til det bedre, da jeg begyndte at svømme, og det håber jeg også børnenes gør.
Se hele beskrivelsen
Birgitte Madsen
Beskrivelse

Jeg er træner for Aquafitness Classic og AquaCross. Jeg er vild med vand, og den bevægelsesfrihed vand giver. På mine hold lægger jeg vægt på, at vi får øget styrke og kondition igennem vandtræningen, men det skal også være sjovt med højt humør og god musik!

Se hele beskrivelsen
Brian Hjelm
Beskrivelse
Jeg hedder Brian. Jeg er træner på Store vandhunde og Søløver mandag-torsdag. Til dagligt arbejder jeg hos Aarhus Kommune, Entreprenørenheden.
 
De sidste mange år har jeg været træner og aktiv svømmer i Odder Svømmeklub, så klublivet betyder meget for mig. Igennem tiden har jeg undervist på mange forskellige holdtyper, men uanset hvilket hold jeg underviser på, så er mit motto det samme ”Det skal være sjovt at gå til svømning!” Det er utrolig givende og spændende at undervise i svømning. Det giver så mange positive oplevelser med både børn, unge og voksne at se og følge deres fremskridt i vandet er alle timerne værd.
Se hele beskrivelsen
Camilla Hein Saugmann
Beskrivelse

Jeg er tidligere konkurrencesvømmer i klubben, hvor jeg de sidste fire år svømmede på vores førstehold. Derudover har jeg været ansat som træner i Odder svømmeklub siden 2012 på en række forskellige hold, hvilket har givet mig en stor erfaring i at undervise børn i alle aldre. Desuden er jeg glad for at være sammen med børn, og at jeg som træner kan lære fra mig. Jeg ønsker, at børnene lærer en teknisk god svømning, hvor der også er plads til sjove aktiviteter i vandet.

Se hele beskrivelsen
Cecilie Lauridsen
Beskrivelse
Jeg hedder Cecilie og er 18 år gammel. Jeg bor i Hundslund og går i 2. g på Odder Gymnasium. Jeg er tidligere svømmer på K2 i Odder Svømmeklub. Jeg kan godt lide være træner, fordi jeg bliver glad for at være sammen med børn.
Se hele beskrivelsen
Emma Nonbye
Beskrivelse
Jeg er træner på Store Vandhunde og Søløver. Til hverdag går jeg på Odder Gymnasium. Udover at passe min skole og mine venner, så er jeg også til at finde blandt de mange svømmeglade tosser og vandhunde i Odder svømmeklub. Udover mine hold i hverdagen, har jeg også flere gange været med i trænerteamet på diverse Aqua Camps.
For mig er det allervigtigste, at svømmetræningen er et positivt sted at være, hvor vi kan grine og have det sjovt, mens vi lærer - & at alle kan være med!
Se hele beskrivelsen
Gina Madsen
Beskrivelse
Udover at være klubbens breddeansvarlige er jeg træner på vores babyhold torsdag formiddag og på Jump4fun holdet. Jeg har en idrætsfaglig baggrund og erfaring med svømmeundervisning for alle aldre. Jeg har været i Odder Svømmeklub siden august 2019.
Se hele beskrivelsen
Hanne Charlotte Hjelm
Beskrivelse

Jeg hedder Hanne. Jeg træner på Voksen Vandskræk og Vandhundehold mandag-torsdag. Til dagligt arbejder jeg hos BC Catering Skanderborg A/S.

Odder Svømmeklub fylder en del i min fritid. Jeg har igennem mange år været en del af bestyrelsen og har pt. en plads i både personale- og svømmeskoleudvalget. For mig er det vigtigt at bidrage til, at Odder Svømmeklub er en klub for alle, en klub hvor der er plads til forskellighed og gode vilkår, uanset om man svømmer i svømmeskolen eller i konkurrenceafdelingen.
 
I over 10 år har jeg været træner i Odder Svømmeklub, hvor jeg underviser på vandhundehold samt på voksen vandskræk. Det er for mig en fantastisk oplevelse at gøre børn og voksne fortrolige og trygge ved at færdes i vandet.
Se hele beskrivelsen
Helle Skjoldborg
Beskrivelse

Jeg hedder Helle og træner for baby- og småbørnshold.

Til dagligt er jeg fodterapeut og arbejder på en klinik i Højbjerg. Jeg bor i Solbjerg med min mand og er mor til 3 svømmere her i klubben Oliver, Frederik og Emilie.

Min mand og jeg begyndte i klubben i 2009 som forældre til babysvømning med Oliver, og siden kom Frederik til. De to overlappede hinanden, men da Frederik blev 3 var der ikke flere "babyer" at have med i vandet... Indtil ca. 1,5 år efter, hvor vi begyndte igen, denne gang med Emilie. Og allerede til den første svømmetime blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig at være træner for Baby og Småbørn.

Med mig på barsel og med ammekuller og trangen til at gøre noget godt, kom jeg til at sige ”ok, det kan jeg måske godt tænke mig, men kun 1 time!” Men de dejlige babyer og småbørn har fortryllet mig! Og jeg må indrømme selvom jeg er vild i vandet og dykker og "kaster" med babyerne, så gør jeg det, fordi jeg elsker dem og ved det styrker dem motorisk og mentalt. De øvelser og lege, jeg vælger at lave med mine hold, er alle nogen jeg selv har udsat mine børn for, da de var små. Øvelser, som jeg lærte af den træner, vi selv havde i sin tid. Jeg glæder mig til at møde dig og din baby i vandet! 

Se hele beskrivelsen
Helle Kjærsgaard Nielsen
Beskrivelse
Jeg er træner på klubbens AquaJogging hold, hvor vi nyder hinandens selskab samtidig med, at vi får pulsen op. Jeg bor i Odder og arbejder på Odder Bibliotek som bibliotekar. Jeg svømmer ikke så meget selv, men begge mine døtre har også sin ugentlige gang i klubben, førhen som svømmere og nu som trænere. Det er altid en fornøjelse at komme ud til vand-glade mennesker, som bare glæder sig til at komme i vandet.
Se hele beskrivelsen
Jan Løth
Beskrivelse

Jeg er ansat som klubbens konkurrence-chef, så jeg er træner for konkurrence-hold 1, samtidig med at jeg samarbejder med klubbens øvrige ansatte og trænere om talentudvikling og svømning hos OS generelt.

Jeg startede selv med at svømme, da jeg som 9-årig ikke turde at gå ud i vandet ved stranden og ikke kunne svømme. Så imod min vilje blev jeg tilmeldt svømning i min hjemby Aabybro.

Herefter forlod jeg IKKE svømmeverdenen og ELSKER svømning, og den glæde som vand giver. 

Efter 1 år og 6 mdr. svømmede jeg på 1. holdet og vandt ret tidligt medaljer til årgangsmesterskaber. Fortsatte senere i Aalborg og vandt blandt andet DM junior guld som en af højdepunkterne sammen med DM-hold guld, dette sammen med en masse super gode oplevelser, gjorde at jeg efterfølgende valgte træner-karrieren blev uddannet på DK Trænerskole i Aalborg - svarende til diplomtræner ++ uddannelsen og efterfølgende har jeg taget uendelig mange kurser.

Som svømmetræner har jeg været træner i klubberne Aabybro, Horsens(x2), Skovbakken (x2), Fredericia, BHS, Skjetten (Norge) og Odder (x2)

Jeg har trænet svømmere på alle niveauer, og de største glæder i min karriere som træner har været at bringe Horsens Svømmeklub fra 4. division til Svømmeligaen med 4 oprykninger i træk, som den eneste enkeltstående svømmeklub i Danmark nogensinde. At blive nomineret til årets Årgang- juniortræner for kalenderåret 2016. Være med junior- og seniorlandsholdet i 2016/2017 som træner.

Men ikke mindst at have den ære af at træne en masse unge mennesker, have en masse fede træningstimer/fritimer sammen med dem og se dem opnå masser af flotte resultater, både som udøver men også som mennesker.

Jeg ELSKER SPORT og NATURLIGVIS ISÆR SVØMNING - også fordi det er verdens vigtigste idrætsgren, som har noget med sikkerhed at gøre. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Katrine Skyt Nielsen
Beskrivelse
Hej. Mit navn er Katrine, også kendt som Skyt ved svømmebassinet. Jeg har svømmet i klubben siden 2013. Jeg svømmer pt. på Medley - et lille hyggeligt hold i K afdelingen, og så er jeg træner på Vandhunde og Hajer. Jeg bor i Mårslet. Jeg har været på efterskole i Viborg, og i 2020 startede jeg på Odder Gymnasium.
Se hele beskrivelsen
Maiken Ravnborg Pedersen
Beskrivelse

Jeg hedder Maiken og er træner på baby- og småbørnshold.. Jeg har en dejlig familie med en dreng på fire og en datter på ét år. De to små har jeg jo selvfølgelig gået til babysvømning med og det blev startskuddet til, at jeg selv blev fast instruktør for baby- og småbørn. Man kan bare ikke starte for tidligt til svømning (og det er heller aldrig for sent)! Jeg er fysioterapeut og er vild med de muligheder for leg og udvikling, som vand giver. Jeg elsker at kombinere svømningen med sang og aktiviteter, der får smilet frem og alle sanserne i spil. Det er så skønt at følge børnene fra de er helt små og se dem blive gode og glade svømmere.

Se hele beskrivelsen
Maja Fridberg Madsen
Beskrivelse
Jeg har været svømmetræner i Odder Svømmeklub, siden jeg var 13 år gammel, hvor jeg har prøvet kræfter med de fleste af de hold, som klubben tilbyder. Udover det er jeg også tidligere konkurrence-svømmer i Odder - så jeg kender klubben godt.
 
Jeg kan godt lide at være svømmetræner, fordi der er så mange muligheder for at udvikle lege og aktiviteter i vandet. Jeg bliver glad af at være sammen med børn og andre unge mennesker, og som træner elsker jeg at lære fra mig og ønsker at kombinere teknisk god svømning med sjove aktiviteter i vandet.
 
Se hele beskrivelsen
Nicoline Kristiansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sidsel Nielsen
Beskrivelse
Jeg svømmede selv til jeg var 12-13 år, hvor jeg afløste det med at være træner. Efter 5 år som hjælpetræner er jeg selv blevet træner på følgende hold: Delfiner, Havfruer for både unge og børn, Udspring, Masters og livredder for Aquajogging.
 
Jeg føler mig så heldig, når jeg snakker med mine klassekammerater om arbejde, for man opnår nogle helt specielle bånd som svømmetræner kontra det, man opnår som f.eks. kassedame eller tjener.
En af de lege, jeg bedst kan lide at se børnene lege og til tider selv være med til, er enten ‘ståtrold’ eller ‘hajer og guldfisk’, som altid skaber meget glæde hos børnene. ??

Jeg glæder mig meget til at møde alle jer jeg skal undervise, og til at have en masse sjov i svømmehallen mandag og onsdag!

Se hele beskrivelsen
Træner På Vej
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Hjælpetræner
Clara Schmidt-Persson
Beskrivelse
Hej jeg hedder Clara. Jeg er hjælpetræner på Vandhunde, Søløver og Søheste og svømmer også selv på Medley 1. Til dagligt går jeg i udskolingen på Skovbakkeskolen i Odder. Jeg har svømmet så længe, jeg kan huske, og har altid været mega vild med det. Jeg er super glad for at kunne dele min glæde for svømning med børnene. Jeg elsker virkelig min tid inde på kanten og i vandet.
Se hele beskrivelsen
Frida Hollensen
Beskrivelse
Jeg er gammel konkurrence svømmer og har altid elsket vand, så siden efteråret 2019 har jeg arbejdet som hjælpetræner her i svømmeklubben. ?? Jeg vil elske at kunne vise alle de fede oplevelser, man kan få i vandet og her i klubben, til alle de børn jeg møder i klubben. ????? Så jeg håber rigtig meget, at vi ses på kanten - jeg er i hvert fald altid klar til at have det mega fedt i vandet sammen med dig! ????
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Herman Mazanti
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kathrine Nonbye Erikstrup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Kathrine Bech Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Leonora Holst Jensen
Beskrivelse

Jeg er hjælpetræner på Store vandhunde, Søløver og AquaAction om søndagen. Jeg har været hjælpetræner i klubben siden 2018. Jeg svømmer selv på K1 og jeg elsker at give min viden om svømning videre til børnene.

Se hele beskrivelsen
Marcus Reinholt Gjelstrup
Beskrivelse
Jeg har været hjælpetræner i Odder Svømmeklub siden foråret 2020 og er hjælpetræner på Vandhunde og Søløver. Til daglig går jeg på gymnasiet i Odder. Jeg startede selv med at svømme, da jeg var 6 år og jeg har svømmet lige siden. Jeg har en lillesøster og en lillebror, som også svømmer i klubben. Derudover kan jeg godt lide at gå i fitness.
Se hele beskrivelsen
Nanna Vestergård Johansen
Beskrivelse
Jeg er hjælpetræner om onsdagen, på Jump4fun og Søløver. Udover at være træner i Odder, går jeg i 8. klasse på Rathlouskolen. Jeg svømmer også selv på klubbens K1 hold, hvor jeg træner 7 gange om ugen. Jeg har svømmet i Odder Svømmeklub i ca. 4 år.
Se hele beskrivelsen
Nikolaj Kruse Rasmussen
Beskrivelse
Jeg er førsteholdssvømmer i Odder Svømmeklub, og om søndagen er jeg træner på Vandhunde med og uden forældre. Til daglig går jeg på Parkvejens Skole.
Se hele beskrivelsen
Peter Hagenau
Beskrivelse
Hej. Mit navn er Peter, jeg er 15 år. I dagligdagen går jeg i 9. klasse. I min fritid svømmer jeg selv her i klubben, jeg svømmer på Medley og er rigtig glad for det. Jeg har været hjælpetræner her i Odder Svømmeklub siden efteråret 2020, og jeg er rigtig glad for både at kunne hjælpe til og give min viden videre.
Se hele beskrivelsen
Afløser
Freja Hansen Holck
Beskrivelse

Jeg har været instruktør på baby- og småbørnshold samt på Senior vandgymnastik og AquaFit for Gravide, men pga. studie fungerer jeg pt. som afløser. Jeg er født og opvokset i Odder, og er altid kommet i svømmehallen. Jeg har ikke selv svømmet på højt plan, men elsker at komme i vandet med alle mine hold. Hos mig er der altid fokus på læring og tryghed, samtidig med at vi skal have det sjovt, og jeg håber, at jeg kan give glæden ved det varme vand videre til alle deltagere på mine hold, uanset alder.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Herman Mazanti
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Linda Quist
Beskrivelse
Jeg er træner for de mindre børn i varmtvandsbassinet (3-6 årige), hvor der er fokus på leg, sjov og vandtilvænning. Jeg har pt. ingen faste hold, men fungerer som afløser.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lykke K. Nielsen
Beskrivelse
Jeg har haft forskellige hold i klubben både som træner og hjælpetræner. På nuværende tidspunkt fungerer jeg som afløser, da jeg er flyttet til Aarhus, hvor jeg læser medicin. Jeg nyder fortsat at være træner og møde ind på arbejde, da jeg synes, det er lærerigt både for svømmerne og mig selv, når man bruger sin tid i en forening som Odder Svømmeklub.
Se hele beskrivelsen
Vis hold