Lars Rasmussen

Birgitte Madsen
Christian Noble Truelsen
Beskrivelse
Jeg hedder Hanne. Jeg arbejder til dagligt i administrationen hos BC Catering Skanderborg A/S.
Igennem de sidste 14 år har jeg haft min gang i Odder Svømmeklub, først fordi min søn svømmede.
Da min mand og jeg brugte meget tid i klubben i forbindelse med sønnens svømning på klubbens 1. hold var det helt
naturligt, at min fritid blev brugt her. De seneste 7 år har jeg derfor været træner i Odder Svømmeklub,
hvor jeg underviser på vandhundehold samt på voksen vandskræk.
Det er for mig en fantastisk oplevelse, at gøre børn og voksne fortrolige og trygge ved at færdes i vandet.
Helene Grand Nedergaard
Jeg hedder Helene og har siden jeg var helt lille gået til svømning i Odder,
og indtil marts 2016 svømmet på Odders førstehold K1. Det gjorde jeg i 5 år. Jeg håber, at jeg nu kan vidergive min glæde ved svømning til andre.
Beskrivelse
Jeg hedder Helle. Jeg er 47 år og har boet i Odder i 17 år. Lige så længe har jeg arbejdet på Odder Børnebibliotek som bibliotekar. Svømmer ikke så meget selv, men nyder at have baby- og småbørns hold. Det er altid en fornøjelse at komme ud til en flok små børn, som bare glæder sig til at komme i vandet. Og har sagt ''''''''''''''''svømme'''''''''''''''' siden de tog hjemmefra. Har haft holdene om tirsdagen de sidste 3 år.
Karl Dam Andersen
Beskrivelse
Mit navn er Karl, og jeg er 17 år. Jeg kommer fra Gylling, som er mindre by lidt ude for Odder. Jeg svømmer desværre ikke selv mere, men jeg gjorde det i 6 år. Istedet dyrker jeg nu andre former for sport i min fritid. Jeg synes det er sjovt at være træner, fordi man kan være med til at udvikle børns evner til at svømme.
Lykke K. Nielsen
Beskrivelse
Jeg hedder Lykke og er 18 år gammel. Jeg er opvokset i Odder og bor her stadig. Til daglig går jeg på Odder Gymnasium, 2.g. Jeg svømmer på Medley 1 i klubben. Jeg nyder at være træner og møde ind på arbejde, fordi jeg synes det er lærerigt både for svømmerne og mig selv, når man bruger sin tid i en klub som Odder.
Beskrivelse
Jeg hedder Mark Højlund Simonsen. Jeg er 18 år og kommer fra Rørth. Jeg går i 3.g på HTX, og er rigtig glad for musik. Jeg svømmer selv i klubben på Medley 1. Jeg er træner, fordi jeg synes det er sjovt at undervise børn.
Mark Kjær Knudsen
Beskrivelse

Jeg hedder Martin og har haft min gang i Odder svømmeklub siden 2001. Først som svømmer, hvor jeg til sidst svømmede jeg på klubbens førstehold, men træningstiderne og uddannelse til tømrer hang ikke sammen, så det stoppede jeg med. Siden 2008 har jeg været træner i klubben. Jeg har haft hold, der dækker hele spektret rent aldersmæssigt, lige fra småbørn til hajer og fra voksen-vandskræk til motionister og masters. I indeværende sæson er jeg træner for Delfiner, Hajer og Learn2Crawl.

Sandie Rasmussen
Beskrivelse
Sandie har været instruktør i klubben siden 2003. Hun har i årenes løb undervist i henholdvis baby, småbørn, søskende, vandhunde, søløver, delfiner og motionistsvømning.
Sandie har for år tilbage selv været konkurrence svømmer i Odder Svømmekklub.

Tue Zilmer
Beskrivelse
Jeg hedder Tue Zilmer og er 23 år. Jeg bor i Odder. Til daglig læser til pædagog i Århus og svømmer selv på Medley 1. Det sjove ved at være træner er at kunne følge børns udvikling, samt selv at have indvirkning på, hvordan børn udvikler sig mentalt. Ikke kun i forhold til svømningen, men også på et mere personligt plan.
Anja Kristensen
Helene Grand Nedergaard
Jeg hedder Helene og har siden jeg var helt lille gået til svømning i Odder,
Johannes Lind
Beskrivelse
Jeg hedder Johannes Lind og er 18 år. Jeg bor i Odder, og går i 2.G på Odder Gymnasium. Jeg kan godt lide være træner, da jeg her har mulighed for at at undervise børn, hvilket jeg synes er sjovt.
Kim Prang Rusholt Hermansen

Mette Dyrhauge Winther
Michael Hinge
Mikkel kvist
Beskrivelse

Jeg hedder Mikkel, jeg er 20 år gammel og jeg er gammel konkurrence svømmer i klubben. Til daglig er jeg i lære som tømrer. Jeg underviser klubbens tredje hold, Talent. Grunden til at jeg er træner, er fordi jeg nyder at se unge mennesker vokse og forbedre sig!

Tue Zilmer
Hjælpetræner
Anders Kammer Riis
Kathrine Nonbye Erikstrup
Leonora Holst Jensen
Liv Hingeberg
Beskrivelse
Jeg hedder Liv og er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse. Jeg har været træner i 2 år og kan rigtigt godt lide at være træner og lære fra mig. Jeg svømmer selv i Odder Svømmeklub på klubbens førstehold.
Maja Fridberg Madsen
Beskrivelse
Jeg hedder Maja og er 14 år gammel. Jeg går i 8. klasse på Parkvejensskole. Jeg er født og opvokset i Odder. I min fritid går jeg på K2. Jeg er træner, fordi jeg kan lide at være sammen med børn, og fordi det er sjovt at undervise i noget, som jeg selv bruger så meget af min fritid på at træne.
Malou Lundkvist Bundgaard
Markus Meinhard Wirring
Sander Møller Jürgensen
Sebastian Møller Jürgensen
Sidsel Nielsen
Beskrivelse
Jeg hedder Sidsel. Jeg er 14 år gammel og har arbejdet i svømmehallen i 2 år. Jeg bor i Odder. Jeg har tidligere svømmet på K2, men i dag svømmer jeg Medley 2. Derudover går jeg til klaver og hænger ud sammen med mine veninder og venner. Jeg elsker virkelig at være træner, fordi jeg har svømmet rigtig meget, og fordi jeg synes børn er vildt gode til at få ens humør op.

Signe Søby Jensen
Beskrivelse
Hej! Mit navn er Signe Søby Jensen. Jeg er 15 år gammel. Jeg kan godt lide at være træner, fordi jeg synes, det er sjovt at lære børn at svømme, og så synes jeg det er hyggeligt. Jeg går på Rathlouskolen i 9. klasse. Jeg har tidligere svømmet på K1 og svømmer nu på Medley 1.
Sofie Vam Boeriis Madsen
Afkrydser