Lars Rasmussen

Træner
Camilla Hein Saugmann

Jeg er tidligere konkurrencesvømmer, hvor jeg har svømmet på førsteholdet i 4 år. Derudover har jeg været træner i Odder svømmeklub i 7 år på en række forskellige hold. I dag er jeg træner på Store vandhunde, Søløver, Delfiner og Aqua Action. I kommende sæson har jeg også holdet Søheste. Jeg er vild med at lære fra mig og have med mange forskellige børn at gøre.

Christian Noble Truelsen
Emma Rasmussen
Jeg hedder Emma, og jeg er 14 år gammel. Jeg bor i Odder. Når jeg ikke er træner i Oddersvømmeklub, så er jeg sammen med mine venner og veninder. jeg svømme på eliteplan her i klubben. Jeg synes, det er sjovt at være træner, fordi jeg elsker at være sammen med børn, og når jeg samtidig skal undervise i noget, som jeg selv bruger så meget tid på, bliver det hele bare ekstra sjovt.
Hanne Charlotte Hjelm
Jeg hedder Hanne. Jeg arbejder til dagligt i administrationen hos BC Catering Skanderborg A/S.
Igennem de sidste 14 år har jeg haft min gang i Odder Svømmeklub, først fordi min søn svømmede.
Da min mand og jeg brugte meget tid i klubben i forbindelse med sønnens svømning på klubbens 1. hold var det helt
naturligt, at min fritid blev brugt her. De seneste 7 år har jeg derfor været træner i Odder Svømmeklub,
hvor jeg underviser på vandhundehold samt på voksen vandskræk.
Det er for mig en fantastisk oplevelse, at gøre børn og voksne fortrolige og trygge ved at færdes i vandet.
Helle Kjærsgaard Nielsen
Jeg hedder Helle. Jeg er 47 år og har boet i Odder i 17 år. Lige så længe har jeg arbejdet på Odder Børnebibliotek som bibliotekar. Svømmer ikke så meget selv, men nyder at have baby- og småbørns hold. Det er altid en fornøjelse at komme ud til en flok små børn, som bare glæder sig til at komme i vandet. Og har sagt ''''''''''''''''''''''''''''''''svømme'''''''''''''''''''''''''''''''' siden de tog hjemmefra. Har haft holdene om tirsdagen de sidste 3 år.
Kasper Ørgaard kristensen
Liv Hingeberg
Til daglig går jeg på Odder Gymnasium, og i min fritid går jeg meget op i svømning og har svømmet mange år på førsteholdet i svømmeklubben. Jeg har været træner de sidste 5 år, og jeg nyder at komme ned i svømmehallen hver gang. Jeg kan rigtig godt lide at være træner og lære fra mig - på alt fra Delfinhold, hvor vi lærer at svømme, til havfruesvømning og udspring.
Lykke K. Nielsen
Jeg hedder Lykke og er 18 år gammel. Jeg er opvokset i Odder og bor her stadig. Til daglig går jeg på Odder Gymnasium, 2.g. Jeg svømmer på Medley 1 i klubben. Jeg nyder at være træner og møde ind på arbejde, fordi jeg synes det er lærerigt både for svømmerne og mig selv, når man bruger sin tid i en klub som Odder.
Maja Fridberg Madsen
Jeg er 18 år gammel og tidligere konkurrencesvømmer i Odder Svømmeklub, nu er jeg træner i klubben på femte år, hvor jeg har holdene Medley og Delfiner. Jeg bliver glad af at være sammen med børn, og som træner elsker jeg at lære fra mig og ønsker at kombinere teknisk god svømning med sjove aktiviteter i vandet.

Martin Hjelm

Jeg har været svømmetræner i Odder Svømmeklub i 12 år, men har haft min næsten daglige gang i Odder svømmeklub siden 2001. Først som svømmer, hvor jeg til sidst svømmede på klubbens førstehold. Siden 2008 har jeg så været træner i klubben. Jeg har haft hold, der dækker hele spektret rent aldersmæssigt, lige fra småbørn til hajer og fra voksen-vandskræk til motionister og masters. I indeværende sæson er jeg træner for Hajer med svømmere i 9-14-årsalderen, samt Voksen øvede og Motionister.

Nicholas Lundkvist Bundgaard
Jeg har været i klubben i 10 år først som svømmer og senere som træner. Jeg har svømmet konkurrencesvømning i 5 år og det er derfra, jeg har fået min erfaring og lyst til at undervise i svømning. Jeg elsker svømning, at arbejde med børn og nyder at videregive mine erfaringer. Jeg er træner for Store vandhunde og Søløver.
Thomas Hvidkjær Frederiksen
Hjælpetræner
Emma Rasmussen
Laura Grand Nedergaard

Jeg er hjælpetræneren om fredag på Søløveholdene. Jeg har tidligere også haft Søheste. Ellers bruger jeg en masse tid i svømmeklubben som svømmer. Jeg har svømmet hele mit liv og svømmer nu på K1, hvor vi træner 7-8 gange om ugen.

Leonora Holst Jensen

Jeg er 15 år. Jeg er hjælpetræner på Søløver om onsdagen og har tidligere været hjælpetræner på Store vandhunde. Jeg har været hjælpetræner i klubben i omkring 2 år. Jeg svømmer selv på K1 7 gange om ugen, og jeg elsker at give min viden om svømning videre til børnene.

Maja Fridberg Madsen

Nicholas Lundkvist Bundgaard
Sidsel Nielsen
Jeg hedder Sidsel. Jeg er 14 år gammel og har arbejdet i svømmehallen i 2 år. Jeg bor i Odder. Jeg har tidligere svømmet på K2, men i dag svømmer jeg Medley 2. Derudover går jeg til klaver og hænger ud sammen med mine veninder og venner. Jeg elsker virkelig at være træner, fordi jeg har svømmet rigtig meget, og fordi jeg synes børn er vildt gode til at få ens humør op.

Sofie Madsen

Jeg er 15 år, jeg har søløvehold to gange om ugen. Jeg har været træner i klubben i omkring 2 år, og har ellers selv været svømmer i klubben til jeg blev 14 år. Det er fedt at lære børnene at svømme og give min glæde ved svømning og klubben videre.

Afkrydser