Lars Rasmussen

Benjamin Nielsen
Birgitte Madsen
Brian Hjelm
Jeg hedder Brian. Jeg er ansat hos Aarhus Kommune, NVS - på 21. år. Har igennem de sidste 5 år, været træner på Vandhunde, Store Vandhunde, Søløver, Delfiner, Voksen Vandskræk, Learn-2-Crawl og Motionister.
Det er spændende at undervise i svømning, det giver mange positive oplevelser med både børn og unge /voksne.
Har svømmet på master i 4 år.
Camilla Hein Saugmann
Christian Noble Truelsen
Freja Hansen Holck
Hanne Charlotte Hjelm
Jeg hedder Hanne. Jeg arbejder til dagligt i administrationen hos BC Catering Skanderborg A/S.
Igennem de sidste 14 år har jeg haft min gang i Odder Svømmeklub, først fordi min søn svømmede.
Da min mand og jeg brugte meget tid i klubben i forbindelse med sønnens svømning på klubbens 1. hold var det helt
naturligt, at min fritid blev brugt her. De seneste 7 år har jeg derfor været træner i Odder Svømmeklub,
hvor jeg underviser på vandhundehold samt på voksen vandskræk.
Det er for mig en fantastisk oplevelse, at gøre børn og voksne fortrolige og trygge ved at færdes i vandet.
Helle Skjoldborg
Helle Kjærsgaard Nielsen
Jeg hedder Helle. Jeg er 47 år og har boet i Odder i 17 år. Lige så længe har jeg arbejdet på Odder Børnebibliotek som bibliotekar. Svømmer ikke så meget selv, men nyder at have baby- og småbørns hold. Det er altid en fornøjelse at komme ud til en flok små børn, som bare glæder sig til at komme i vandet. Og har sagt ''''''''''''''''''''''''''''''''svømme'''''''''''''''''''''''''''''''' siden de tog hjemmefra. Har haft holdene om tirsdagen de sidste 3 år.
Jan Løth Andersen
Kasper Ørgaard kristensen
Kirstine Thordahl Jensen
Liv Hingeberg
Jeg hedder Liv og er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse. Jeg har været træner i 2 år og kan rigtigt godt lide at være træner og lære fra mig. Jeg svømmer selv i Odder Svømmeklub på klubbens førstehold.
Lucas Hein Saugmann
Lykke K. Nielsen
Jeg hedder Lykke og er 18 år gammel. Jeg er opvokset i Odder og bor her stadig. Til daglig går jeg på Odder Gymnasium, 2.g. Jeg svømmer på Medley 1 i klubben. Jeg nyder at være træner og møde ind på arbejde, fordi jeg synes det er lærerigt både for svømmerne og mig selv, når man bruger sin tid i en klub som Odder.
Maiken Ravnborg Pedersen
Mark Højlund Simonsen
Jeg hedder Mark Højlund Simonsen. Jeg er 18 år og kommer fra Rørth. Jeg går i 3.g på HTX, og er rigtig glad for musik. Jeg svømmer selv i klubben på Medley 1. Jeg er træner, fordi jeg synes det er sjovt at undervise børn.
Martin Hjelm

Jeg hedder Martin og har haft min gang i Odder svømmeklub siden 2001. Først som svømmer, hvor jeg til sidst svømmede jeg på klubbens førstehold, men træningstiderne og uddannelse til tømrer hang ikke sammen, så det stoppede jeg med. Siden 2008 har jeg været træner i klubben. Jeg har haft hold, der dækker hele spektret rent aldersmæssigt, lige fra småbørn til hajer og fra voksen-vandskræk til motionister og masters. I indeværende sæson er jeg træner for Delfiner, Hajer og Learn2Crawl.

Oskar Jørgensen
Thomas Hvidkjær Frederiksen
Tina Møller Jürgensen
Træner På Vej
Hjælpetræner
Caden Halle
Emma Nonbye
Emma Rasmussen
Jeg hedder Emma, og jeg er 14 år gammel. Jeg bor i Odder. Når jeg ikke er træner i Oddersvømmeklub, så er jeg sammen med mine venner og veninder. jeg svømme på eliteplan her i klubben. Jeg synes, det er sjovt at være træner, fordi jeg elsker at være sammen med børn, og når jeg samtidig skal undervise i noget, som jeg selv bruger så meget tid på, bliver det hele bare ekstra sjovt.
Frida Hollensen
Julie Nonbye
Kathrine Nonbye Erikstrup
Laura Grand Nedergaard
Leonora Holst Jensen
Maja Fridberg Madsen
Jeg hedder Maja og er 14 år gammel. Jeg går i 8. klasse på Parkvejensskole. Jeg er født og opvokset i Odder. I min fritid går jeg på K2. Jeg er træner, fordi jeg kan lide at være sammen med børn, og fordi det er sjovt at undervise i noget, som jeg selv bruger så meget af min fritid på at træne.
Malou Lundkvist Bundgaard
Markus Meinhard Wirring
Nicholas Lundkvist Bundgaard
Jeg hedder Nicholas og er 14 år gammel. Til daglig går jeg i 8. klasse på Interskolen i Viby. Jeg svømmer selv på eliteplan i svømmeklubben. Hvor jeg træner flere gange om ugen. Jeg elsker svømning, og at arbejde med børn, og nyder at videregive mine erfaringer.
Oskar Jørgensen
Sander Møller Jürgensen
Sebastian Møller Jürgensen
Sidsel Nielsen
Jeg hedder Sidsel. Jeg er 14 år gammel og har arbejdet i svømmehallen i 2 år. Jeg bor i Odder. Jeg har tidligere svømmet på K2, men i dag svømmer jeg Medley 2. Derudover går jeg til klaver og hænger ud sammen med mine veninder og venner. Jeg elsker virkelig at være træner, fordi jeg har svømmet rigtig meget, og fordi jeg synes børn er vildt gode til at få ens humør op.

Signe Søby Jensen
Hej! Mit navn er Signe Søby Jensen. Jeg er 15 år gammel. Jeg kan godt lide at være træner, fordi jeg synes, det er sjovt at lære børn at svømme, og så synes jeg det er hyggeligt. Jeg går på Rathlouskolen i 9. klasse. Jeg har tidligere svømmet på K1 og svømmer nu på Medley 1.
Sofie Madsen
Afkrydser