Lars Rasmussen

Træner
Emma Rasmussen
Jeg hedder Emma, og jeg er 14 år gammel. Jeg bor i Odder. Når jeg ikke er træner i Oddersvømmeklub, så er jeg sammen med mine venner og veninder. jeg svømme på eliteplan her i klubben. Jeg synes, det er sjovt at være træner, fordi jeg elsker at være sammen med børn, og når jeg samtidig skal undervise i noget, som jeg selv bruger så meget tid på, bliver det hele bare ekstra sjovt.
Hanne Charlotte Hjelm
Jeg hedder Hanne. Jeg arbejder til dagligt i administrationen hos BC Catering Skanderborg A/S.
Igennem de sidste 14 år har jeg haft min gang i Odder Svømmeklub, først fordi min søn svømmede.
Da min mand og jeg brugte meget tid i klubben i forbindelse med sønnens svømning på klubbens 1. hold var det helt
naturligt, at min fritid blev brugt her. De seneste 7 år har jeg derfor været træner i Odder Svømmeklub,
hvor jeg underviser på vandhundehold samt på voksen vandskræk.
Det er for mig en fantastisk oplevelse, at gøre børn og voksne fortrolige og trygge ved at færdes i vandet.
Helle Kjærsgaard Nielsen
Jeg hedder Helle. Jeg er 47 år og har boet i Odder i 17 år. Lige så længe har jeg arbejdet på Odder Børnebibliotek som bibliotekar. Svømmer ikke så meget selv, men nyder at have baby- og småbørns hold. Det er altid en fornøjelse at komme ud til en flok små børn, som bare glæder sig til at komme i vandet. Og har sagt ''''''''''''''''''''''''''''''''svømme'''''''''''''''''''''''''''''''' siden de tog hjemmefra. Har haft holdene om tirsdagen de sidste 3 år.
Liv Hingeberg
Jeg hedder Liv og er 15 år gammel. Jeg går i 9. klasse. Jeg har været træner i 2 år og kan rigtigt godt lide at være træner og lære fra mig. Jeg svømmer selv i Odder Svømmeklub på klubbens førstehold.
Lykke K. Nielsen
Jeg hedder Lykke og er 18 år gammel. Jeg er opvokset i Odder og bor her stadig. Til daglig går jeg på Odder Gymnasium, 2.g. Jeg svømmer på Medley 1 i klubben. Jeg nyder at være træner og møde ind på arbejde, fordi jeg synes det er lærerigt både for svømmerne og mig selv, når man bruger sin tid i en klub som Odder.
Martin Hjelm

Jeg hedder Martin og har haft min gang i Odder svømmeklub siden 2001. Først som svømmer, hvor jeg til sidst svømmede jeg på klubbens førstehold, men træningstiderne og uddannelse til tømrer hang ikke sammen, så det stoppede jeg med. Siden 2008 har jeg været træner i klubben. Jeg har haft hold, der dækker hele spektret rent aldersmæssigt, lige fra småbørn til hajer og fra voksen-vandskræk til motionister og masters. I indeværende sæson er jeg træner for Delfiner, Hajer og Learn2Crawl.

Thomas Hvidkjær Frederiksen
Hjælpetræner
Caroline Marx
Emma Rasmussen
Maja Fridberg Madsen
Jeg hedder Maja og er 14 år gammel. Jeg går i 8. klasse på Parkvejensskole. Jeg er født og opvokset i Odder. I min fritid går jeg på K2. Jeg er træner, fordi jeg kan lide at være sammen med børn, og fordi det er sjovt at undervise i noget, som jeg selv bruger så meget af min fritid på at træne.
Nicholas Lundkvist Bundgaard
Jeg hedder Nicholas og er 14 år gammel. Til daglig går jeg i 8. klasse på Interskolen i Viby. Jeg svømmer selv på eliteplan i svømmeklubben. Hvor jeg træner flere gange om ugen. Jeg elsker svømning, og at arbejde med børn, og nyder at videregive mine erfaringer.
Sidsel Nielsen
Jeg hedder Sidsel. Jeg er 14 år gammel og har arbejdet i svømmehallen i 2 år. Jeg bor i Odder. Jeg har tidligere svømmet på K2, men i dag svømmer jeg Medley 2. Derudover går jeg til klaver og hænger ud sammen med mine veninder og venner. Jeg elsker virkelig at være træner, fordi jeg har svømmet rigtig meget, og fordi jeg synes børn er vildt gode til at få ens humør op.

Afkrydser