Der kommer desværre til at gå lidt længere tid, end vi havde håbet på, før vi kan se jer i svømmehallen igen, ØV! Med forlængelse af de nuværende COVID-19 restriktioner er vi i svømmeklubben nødt til at aflyse alle aktiviteter frem til og med d. 17. januar. Det betyder indtil videre, at vi fortsat har mulighed for en enkel uges svømning i indeværende sæson (efterårssæsonen 2020), meeen lad os nu se. Vi håber og krydser fingre, og så melder vi selvfølgelig ud så snart vi ved noget.

Lad os i stedet se frem mod forårssæsonen 2021 (F21), som er planlagt til at starte mandag d. 25. januar. Det håber vi fortsat er muligt, men for ikke at planlægge forgæves, så venter vi med at åbne for tilmelding, indtil vi ved, hvornår der igen bliver åbnet for kultur- og fritidsliv. F21 tilmelding vil således blive åbnet så snart, vi har vished om genåbning. Vi bestræber os fortsat på så vidt mulig at ”forvarsle” med en mail, hvornår tilmeldingen åbner. Vi ønsker også at give dig som medlem fortrinsret, men det bliver nærmere to dages førsteret ift. nye medlemmer, frem for en uge som det ellers var planlagt.

F21 holdplanen er på vej til jer, så I kan planlægge, hvilket hold du skal gå på inden tilmelding. Holdplanen offentliggøres på tilmeldingssiden, når den er klar – vi bruger lige første uge i januar til at komme helt i mål med den. Vi planlægger en sæson, der ligner den, vi har afviklet i efteråret; dvs. med ca. samme antal pladser og de samme retningslinjer. Medlemmer på vores svømmeskolehold (børn og unge fra hajer-til babyhold) har modtaget en mail om holdanbefaling til næste sæson. Hvis du fortsat er i tvivl om, hvilket hold du skal tilmelde dig i kommende sæson, er du velkommen til at kontakte undertegnede.

Til sidst vil vi bare ønske dig rigtig GODT NYTÅR – vi glæder OS til et forhåbentlig mere lyst og normalt 2021.

På vegne af bestyrelsen

De bedste hilsner
Gina