1000 TAK for din tilmelding til forårssæsonen hos OS!

Din tilmelding - til en forårssæson, som vi stadig ikke ved, hvordan kommer til at se ud - er en stor hjælp til at sikre Odder Svømmeklub som forening fremadrettet. Vi blev endnu en gang bekræftet i, at vores forening består af de bedste og GLADESTE medlemmer. 

Sæsonen starter online

Selvom vi ikke ved mere end I gør mht. Covid-19 situationen, så ved vi med stor sandsynlighed, at vi ikke kan mødes i svømmehallen den 1. marts, som vi havde håbet. ”Svømme-undervisningen” er derfor flyttet til vores nyoprettede Facebook-gruppe Klublokalet hos OS, hvor vi sammen kan tage hul på forårssæsonen.


I Klublokalet hos OS tilbyder vi en række alternative aktivitetstilbud til dig og din familie - så vidt muligt svømmerelaterede, men også tiltag hvor vi kan hjælpe hinanden med at dyrke fællesskabet og sætte lidt gang i aktivitetsniveauet på flere forskellige måder.


De første aktiviteter er allerede klar til vores medlemmer, så tøv ikke med at anmode om medlemskab i gruppen – du og hele din familie er VELKOMMEN.

Vores trænere står som altid klar derinde til at tage imod dig. Noget af det første, der møder dig, er en sjov Fastelavnskonkurrence, som du nemt kan deltage i, hvis du f.eks. har været klædt ud i weekenden. Måske er det din træner, som også har klædt sig ud?  Du finder også en gåturs-udfordring, som vi skal løse sammen-hver-for-sig. Vi har tænkt på alle vores medlemmer; fra baby til seniorer og alle derimellem. Så afsti afsted med dig ind i Klublokalet hos OS, hvor der selvfølgelig også er PRÆMIER på spil.

Er du (eller nogen i din familie) ikke Facebook-bruger, kan du deltage i vores ugentlige aktiviteter ved at følge med på vores hjemmeside.

Aqua Camps 2021

Derudover ser vi så småt også frem mod sommerferien, hvor vi traditionen tro inviterer til en ny omgang Aqua Camps. Som en ekstra TAK til dig som medlem planlægger vi at give rabat til alle medlemmer på årets Aqua Camps - og du kan godt begynde at glæde dig! I anledning af endnu et ferie-i-DK-år, er det planen at invitere til flere forskellige camp. Fra uge 26-31 afholder vi dermed både de traditionelle camps for børn i 7-12 årsalderen og nogle nye for lidt ældre børn/unge med nye spændende temaer. Mere info om afholdelse i konkrete uger følger.

Det var alt i denne omgang, men vi ses jo i Klublokalet hos OS. 

På vegne af bestyrelsen

De bedste hilsner
Gina