Klubmodul henter siden
Småbørn
Småbørn | a13
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Småbørnshold er for børn på 18 mdr. - 3 år med forældre i vandet

Hvor: Småbørnssvømning afholdes i varmtvandsbassinets dybe ende, hvor voksne kan bunde.

Hvornår: Vi har småbørnshold tirsdag-fredag og søndag efter kl. 15. Holdet varer 30 min, og du kan starte på et hold når som helst i løbet af sæsonen, da vi tilrettelægger undervisningen, så alle kan være med.

Hvem: Småbørnssvømning er for børn, fra de er 18 måneder til de fylder 3 år, samt en forælder. Barnet er velkommen som nybegynder eller oprykket fra babysvømning.

Til småbørnssvømning er der én forælder med i vandet. Det forventes, at det kun er den ene forælder, som er med i vandet, der er med i omklædning og svømmehallen generelt, da vi har rigtig mange mennesker gennem omklædningen.

Ønsker I at være to forældre (voksne) med i vandet, skal der tilmeldes en forælder/voksen til Ekstra forælder i vandet på samme tidspunkt.

Formål: På holdet stiles der efter at gøre børnene selvstændige, ligesom vandtilvænning er i fokus. Målet er, at børnene bliver trygge over såvel som under vandet.

Undervisning: Der undervises i en hyggelig tone, hvor samvær mellem forælder og barn er i fokus. Sanglege og legeaktiviteter er faste bestanddele i undervisningen, hvor også forskellige øvelser med afsæt i dagens tema indgår. På småbørnsholdene er der ingen brug af fastsiddende hjælpemidler.

Målsætninger – klar til oprykning, når dit barn kan:

Når barnet kan bunde på en vanddybde på 70 cm, kan barnet rykke videre til Vandhunde. Barnet skal kunne være i vandet på 70 cm uden forældre. Derudover kan barnets niveau vurderes ud fra svømningens fire grundfærdigheder (se under).

Bevægelse afsæt fra kant til forælder, afsæt fra forælder til redskab, begyndende fremad-bevægelse (crawl-ben) m. hjælpemiddel
Balance flyde med hjælp fra forælder, stående balance med greb ansigt væk fra forælder
Elementskifte spring fra kant til forælder, selvstændigt kravle langs bassinkanten, evt. op på kanten, kravle op og ned fra større flydemiddel
Vejrtrækning
tryg ved at dykke fra forælder til kant, evt. med frisvømning, puste bobler i vandoverfladen

Hvis du er i tvivl ang. oprykning, kan du søge vejledning hos instruktøren på det hold I senest har gået på, eller kontakte den breddeansvarlige. 

Læs mere

Børn fra 18 mdr. til de fylder 3 år med en forælder i vandet. Undervisningen foregår i dybe ende af varmtvandsbassinet. Vi forbeholder os retten til at lukke holdet ved mindre end 6 tilmeldte.

Startdato
22.08.2022
Slutdato
23.01.2023
Tid/Sted
Mandag 17:00-17:30 Odder Svømmehal, Varmvandsbassin
Pris
330,00 kr.
50% rabat fratrukket.
Gebyr
15,00 kr..