Velkommen til Odder Svømmeklubs administrative system (Klubmodul)Det er her, du bliver medlem af Odder Svømmeklub ved at tilmelde dig det hold, der passer til dig.

Tilmeldingen åbner for nuværende medlemmer mandag d. 1. august og for ikke-nuværende medlemmer ugen efter, mandag d. 8. august. Begge dage klokken 12.00.

Under sæsonprogram, kan du se en oversigt over alle hold i Efterårssæsonen 2022 (E22).

Vi starter Efterårssæsonen mandag d. 22. august, og tilmelding er åben for alle. Du kan tilmelde dig på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af sæsonen.

OBS!
Holdplanen for Efterårssæsonen (Sæsonprogram E22) er med forbehold for ændringer i tilfælde af evt. genindførelse af COVID-19 restriktioner.

Som nyt medlem, skal du først oprette en profil. Har du før været medlem, eller er du allerede tilmeldt et hold, så har du en profil og kan logge på med dine login-oplysninger.

 
Når du er logget ind på din profil kan du tilmelde dig hold, tjekke dine tilmeldinger (både nuværende og tidligere) og se mails fra OS eller blot vedligeholde din profil.
 
Øvrige informationer om klubben findes på: http://oddersvoem.dk/ 
 

Nye medlemmer 

Sådan opretter du en profil og tilmelder dig et hold:
 1. Hold musen henover pilen i øverste højre hjørne.
 2. Klik "Opret profil" og udfyld oplysninger på personen, som skal tilmeldes et hold.
 3. Tilføj evt. familiemedlem, hvis I er flere i familien, som skal tilmeldes et hold. OBS: Du er logget ind på den profil, du senest opretter, så vær opmærksom på, hvem du er logget ind som, når du tilmelder dig hold.
 4. Klik derefter "Holdtilmelding" i fanen øverst til venstre og vælg den ønskede holdtype.
 5. Klik "Tilmeld/Læs mere", så du kommer videre til holdtidspunkter.
 6. Find et hold på et tidspunkt, der passer dig, og hvor der er plads og klik "Tilmeld". Eller tilmeld dig evt. venteliste. Der er plads til 3 personer på alle ventelister.
 7. Når du har valgt et hold, bliver du sendt videre til betaling af kontingent. Først når kontingent er betalt, er du medlem og du har en plads på det valgte hold. Du er ikke medlem, hvis du kun er tilmeldt en ventelisteplads (gebyr 15 kr.).

Nuværende medlemmer - Hvordan tilmelder jeg mig et hold?

Sådan tilmelder du dig et hold, når du har en profil eller tidligere har været medlem:
 
 1. Hold musen henover pilen i øverste højre hjørne
 2. Log ind på din profil ved at indtaste brugernavn og password
 3. Klik derefter "Holdtilmelding" i fanen øverst til venstre og vælg den ønskede holdtype.
 4. Klik "Tilmeld/Læs mere", så du kommer videre til holdtidspunkter.
 5. Find et hold på et tidspunkt, der passer dig, og hvor der er plads og klik "Tilmeld". Eller tilmeld dig evt. venteliste. Der er plads til 3 personer på alle ventelister.
 6. Når du har valgt et hold, bliver du sendt videre til betaling af kontingent. Først når kontingent er betalt, har du pladsen på holdet eller ventelisten (gebyr 15 kr.).


Udmelding eller overflytning:
Ønsker du at flytte hold, tidspunkt eller at udmelde dig, så send en mail til kontakt@oddersvoem.dk og beskriv dit ønske. Det samme gælder, hvis du er i tvivl om, hvilket hold der er det rigtige for dig eller dit barn.
 
Der er ingen automatisk udmelding, så hvis du ikke bruger din plads, vil vi gerne høre fra dig, så du hjælper os med at skabe plads til kommende medlemmer på ventelisterne.

Har du spørgsmål til tilmelding, holdflytning, udmelding eller noget helt andet, kan du læse mere på vores hjemmeside eller sende en mail til kontakt@oddersvoem.dk.